EN BRA HEMSIDA

fr 799:- / MÅNADEN

För dig som nyligten startat ett företag och behöver komma igång med din webbplats och inte vill lägga upp hela investeringskostnaden för din webbplats direkt.

Samtliga paket erbjuder en hemsida av god kvalite. Perfekt för det mindre företaget.

 

EN BRA HEMSIDA

fr 799:- / MÅNADEN

 

För dig med ett mindre företag och behöver komma igång med din webbplats och inte vill lägga upp hela investeringskostnaden för din webbplats direkt.

Samtliga paket erbjuder en hemsida av hög kvalite. 

 

 

Välj det som passar dig

 4 steg till din hemsida

För att skapa en hemsida som uppfyller dina krav och önskemål behöver vi först identifiera dina behov. Vi kommer att ha en grundlig diskussion om syftet med din hemsida, vilka funktioner som behövs och vilken målgrupp du riktar dig till.

Genom att samla in så mycket information som möjligt från dig kan vi skapa en hemsida som passar just dina behov.

Efter att ha identifierat dina behov och önskemål kommer vi att börja utveckla en design och funktionalitet för din hemsida. Vi kommer att skapa en skiss eller en prototyp av hemsidan som visar hur den kommer att se ut och fungera.

Vi kommer att säkerställa att designen och funktionaliteten uppfyller dina krav och önskemål.

När designen och funktionaliteten har godkänts av dig, kommer vi att bygga din hemsida. Vi kommer att skapa och integrera funktioner, skriva kod och anpassa designen för att passa dina behov.

Under denna fas är det viktigt att testa hemsidan för att säkerställa att den fungerar korrekt och att alla funktioner och länkar fungerar som de ska.

När din hemsida är byggd och testad kommer den att publiceras på ditt webbhotell. Vi kommer att övervaka hemsidan för att säkerställa att den fungerar korrekt och att eventuella buggar eller problem åtgärdas omedelbart. Vi lämnar driftgaranti under 1 år. 

hej@64grader.se

+46 70 3480033 

 

    hej@64grader.se

    +46 70 3480033